Elsin muutto

Ossin poismenon jälkeen olin niin surullinen, että ajattelin, etten enää hanki koiraa. Kuinka ollakaan joulukuussa olin jo kyselemässä yhdeltä tutultani, joka kasvattaa mäyriksiä pienimuotoisesti, että tietääkö hän kasvattajaa. Hän kertoi, että Zoomin-kennelissä on kaksi narttupentua vapaana.

Kun otin yhteyttä kasvattajaan, eli Kaisa Kurekiin, hänellä oli vain yksi pentu vapaana. Periaatteessa koko pentue oli varattu, mutta uroksia, 20.10.2017 syntyi viisi narttua ja yksi pentu "jäi" vaille kotia. No kävin katsomassa tätä pentua ja ehkä ihastuin enemmän sen vanhempiin, joten siksi Elsi muutti meille torstaina, taisi olla 5.1.2018. Kuvittelen tietysti, että minun taidoillani siitä kasvaa yhtä mukava kuin emästään ja isästään.

Olin nähnytkin unta, jossa Ossi oli hakemassa kanssani pentua, joten tunsin, että kuitenkin uuden pennun hankinta oli se oikea ratkaisu.

Silmäni kostuvat aina, kun ajattelen Ossia. Se oli kuitenkin niin sanottu elämäni koira, Kuningas Ossi. Ehkä Elsistä kasvaa Kuningatar. Toistaiseksi se on vielä tasolla Prinsessa. Nyt on vauhtia ja touhua, koko sen ajan kun Elsi on hereillä.Vähän teille rakkaat blogikaverini "pentukuvasaastetta". On se niin pieni. Veikkaan, että painoa on pari kiloa. Elsi täyttää 12 viikkoa nyt tulevana perjantaina. Ensi viikolla meillä on rokotuskäynti varattuna. Elsi tuntuu aika rohkealta ja itsenäiseltä uteliaalta pennulta. Katsotaan, mitä siitä tulee.






Kommentit

  1. Ooh, mikä ihana pieni kaunotar! Mäyräkoiran pentu on kyllä sellainen otus, joka sukeltaa suoraan sydämeen ja jättää sinne pysyvän tassunjäljen. Tosi kivaa, että päästään kurkkimaan Elsin kasvamista ja lukemaan kuulumisianne. Onnea ja iloa yhteiseen elämäänne pikku-Elsi ja perhe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Parek ja Palvelijatar, että kävitte moikkaamassa. Tulihan sitten testattua, että kommentointikin pelaa. Kun on kerran mäyris, niin se taitaa olla aina mäyris. Tosin nuorena minun vanhemmillani oli saksan paimenkoiria, että niiden seurassa vartuin ja sen ensimmäisen kanssa pidin sen upeaa koulutustasoa yllä. Toma tuli meille hieman vaille kaksivuotiaana ja sen edellinen omistaja oli kouluttanut sen upeasti. Mäyräkoirat ovat kyllä sellaisia, että ne jättävät omistajiinsa aika uskomattomat muistikuvat. Ne ovat jotenkin niin persoonallisia. Päivitän tänne ainakin joskus nyt Elsin kasvukuvia, joten varautukaa kuvatulvaan :) Parekille rapsutuksia !

      Poista
  2. Hei Marja-Leena ja Elsi-pikkuinen! Ihanaa, että olet jo ottanut uuden koiranpennun. Párek ei tuossa huomannutkaan kertoa, että hänen tyttärensä seikkailee Myrskyn ja Tuiskun siskona heidän blogissaan. Wiima ei ole paljoa Elsiä vanhempi.
    Meilläkään ei ole enää Ekaa. Blogistani (http://sari41.vuodatus.net) voit käydä katsomassa tarkemmat uutiset, mutta 27.11. Eka kävi illan aikana kahdesti minun kimppuuni ja koska olimme kaksin, sen irrottaminen käsistä oli kovan työn takana. Molemmissa käsissä oli pahat puremat ja jäljet ovat vieläkin kurjan näköiset. Onneksi minulle ei jäänyt mitään koirapelkoa. Mutta tämän seurauksena mieheni lopetti Ekan seuraavana päivänä mökillä ja sieltä Eka sai viimeisen leposijansa. Ikävä sitä on vieläkin, mutta vielä ei ole uuden koiran aika, koska ensi kesänä meistä tulee mumma ja ukko ja haluamme nyt nauttia tästä vauvasta ilman koiran mustasukkaisuutta ja pelkoa mitä voi tapahtua. Ihania päiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa teidän perheen sekä suuren suru-uutisen, että maailman suurimman ilonaiheen.

      Poista
  3. Moikkeli koikkelis Elsi! Meillä on kans Prinsessa, nimeltään Wiima. Tervetuloa plokimaailmaan ja varmasti tuot paljon iloa kotiinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin jo käydä onnittelemassa teitä, jos nyt ei muistini petä. Taisin jo Facebookista hoksata, että Wiima muutti teidän laumaan. Kolmehan on jo lauma.

      Poista
  4. Onnea pentusesta! Ihana pieni Elsi :) Kyllä mäykyt jättää syvän jäljen sydämeen <3 Ossi oli Ossi ja varmaan aina muistoissa, eikä toinen koira ole ikinä samanlainen, kaikki ovat omanlaisiaan persoonia. Kyllä Elsistä varmaan kasvaa kuningatar :) Hyvää jatkoa ja kyllä mielellään seuraillaan kuulumisia!
    Terveisin Sirpa ja Tiitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sinä sen sanoit. Ihan jokainen koira jättää sen tassunjälkensä sydämeen. Elsi on ihana pieni persoona jo nyt. Niin mäykkymäinen ja tomera. Eiköhän siitä kuningatar kasva. Aika näyttää. Toivottavasti Tiitu voi hyvin.

      Poista
  5. Oli kyllä mukava, että saitte Elsin seurailemaan Ossin tassutuksia. Isot tassun jäljet on täytettävänä, mutta kyllä ne Elsin tassut tuosta vielä kasvavat. Elämä täällä Joenpenkalla on ollut taas rauhallista tuon kymmenvuotiaan Pyryn kanssa, kun Roihu-tyttö on ollut toisessa kodissaan. Pitää varmaan kohta kysellä Roihua meille molemmille iloksi ja liikuttajaksi. Nauttikaa nyt pentuajasta. Se hurahtaa ohi nopeasti, vaikka välillä tuntuu että eikö tämä ikinä kasva aikuiseksi ja opi isojen koirien tavoille. :D Oli jo puhetta, että Elsi näyttää aivan Roihulta. Ja onhan siellä takana yhteisiä sukulaisia eli niitä kaukaisia serkkuja, esi-isänä Pyrden isä Pippo. Iloista ja reipasta pentuaikaa teille Elsin kanssa! Toivottaa Joenpenkan sakki - Pyry ja palvelusväki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy oikeasti nauttia "vauva-ajasta". Tänään sanoinkin minun fysioterapeutille, että on ihan kuin vauva olisi syntynyt taloon. On vauhtia ja säpinää, mutta myös iloista. On tuo Elsi semmoinen touhu. Juu serkkuja kuudennessa polvessa, tai jotenkin silleen nuo ranskalaiset asian ilmoittavat. Elsistä on sitten kasvamassa oikea kaunotar, jos teidän Roihua siinä näät. Kiitos vaan!

      Poista
  6. Heissan! Poikkesin vain kertomaan, että kylläpäs on suloinen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan Olennainen. Saa käydä toistekin. On Elsi mukava pentu. Vähän se yrittää jo mäyräkoiran tapaan haukkuen komennella. Kun ei ymmärrä, niin lopettaa ja kovasti yritän myös hiljaa käskyä opettaa...

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit