Elsin kuulumisia osa 5


Minä inhoan tälläisiä kuvia, joita jotkut laittavat Mäyräkoirapalstalle. Tälläistä jälkeä Elsi kuitenkin sai aikaan vielä alkukesästä. En kasaa roskia mihinkään, mutta putsattuja muovipakkauksia kerään yhteen muovikassiin ja vien kerran viikossa muovien keräyspisteeseen. Olin vissiin ollut kaupassa ja miäs jätti keittiön oven auki. Olisin voinut antaa tillikan miehelle, mutta jäi antamatta. Totesin vain, että ole kiltti ja pistä keittiön ovi kiinni, kun menet itse ulos. Ei tuo muovikassi kaulassa nyt kuristanut, mutta kun pikkuinen tulee kassi kaulassa vastaan, niin säikähtäähän sitä...

 Ei muuta kuin pakkaukset takaisin keräyskassiin.
Elsin äiti, iskä ja kasvattaja kävivät meillä, hmm joskus heinäkuun lopussa.
 Emoa, Teiseriä, ei oltu nypitty hetkeen.

Koko perhe kuvassa :). Tuo emokin on tosi hoikka, turkki kasvatti varmaan kymmenen senttiä ympärystä.


Elsi on paljon palelevaisempi kuin Ossi oli koskaan, joten tilasin Elsille talveksi mittojen mukaan tehdyt "manttelit". Vihreä on niin passeli kuin olla ja voi, mutta kun Elsi kyyristää vähän, niin kuvassa mantteli näyttää pitkältä. Pituus tulee siihen, josta häntä alkaa.

 Tämä turkoosi on kaksi senttiä pitempi. Näitä ihanuuksia saa täältä:
http://www.seisenkoiratrimmaus.fi. On muuten Eeva Seise ommellut jos toisenkin koiran puvun. Eeva löytyy myös Facebookista. Hänen nimisiään on kaksi ja profiili on se kuvallinen. Mukava ihminen ja manttelit tulivat hurjan nopeasti ennakkomaksua vastaan ja kuvia työvaiheista Messengerillä. Hänellä on useammalle rodulle omia mallistoja.

Elsi täytti vuoden jokunen viikko sitten. Yksivuotispäivänä mies kehtasi olla hirvijahdissa. Elsin yksi sisar pääsi oikein hirvijahtiin. Elsikin on alkanut kiinnostua täällä meillä pyörivistä elukoista, mutta onneksi ei sellaisella kiihkolla kuin "isoveljensä" Ossi. Sen verran olen Elsin kanssa "metsästystä" puuhaillut, että olen tehnyt sille yhden verijäljen. Hyvin Elsi seurasi jälkeä ja "löysi" uuden käärmelelun, joka ristittiin sitten Löydöksi. Ehkä me menemme harkkoihin ja jälkikokeeseen joskus.

Yksivuotispäivänä me kävimme Elsin kanssa äitiäni katsomassa palvelutalossa Lohjalla. Elsi oli onnellinen, kun monta hoitajaa ihasteli ja rapsutteli.

Minä 1-vuotias

Kävimme miähen ja yhden tuttavapariskunnan kanssa kolmen päivän minilomalla Riikassa. Olen käynyt siellä noin 25 vuotta sitten pari kertaa työmatkalla. Kyllä on kaupunki muuttunut ja sitä on restauroitu. Kivaa oli ja Elsi kokeili hoitoa Lemmikkihotelli Henikaksessa. Ihana paikka. Jokaiselle koiralle oma huone omakotitalon sisätiloissa, kokonaan aidattu piha, mutta Elsiä ulkoilutettiin talutuksessa kaverin, Mauri Mäyräkoiran kanssa.

Terveisiä Porkkalanniemeltä. Jos nyt joku käy meitä vielä lukemassa. Huomenna voisi lähteä vähän vielä katsastamaan suppilovahveroita.


http://www.seisenkoiratrimmaus.fi/

Kommentit

  1. Suloinen ja kekseliäs näyttää tämä Elsi olevan. :) Onneksi ei roskien kanssa leikkiessä sattunut mitään. Jäljestämistä voimme suositella! Se on mukava harrastus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellinen karkkarini, eli Ossi, joka siirtyi autuaammille metsästysmaille viime vuonna oli niin kiihko ajuri, että se oli lenkeillä hankala. Tosin se ei päässyt itseään toteuttamaan kuin pari kertaa karkumatkoilla. Elsin kanssa on elämä helpompaa. Nenutyöskentely voisi olla se meidän juttu ja etsimistähän voi hyödyntää moneen. Jaa, löysinpä sitten teidätkin. Täytyy käydä kurkkimassa teitä aina välillä. Elsi on kyllä hauska tapaus ja lievittää omalla olemuksellaan sitä mäyrisaukkoa, jonka Ossi taasen jätti. Elsi on hellä, mutta samalla "kova" pimu ja määrätietoinen :), kuten varmaan kaikki mäykyt.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit