Elsin kuulumisia osa 6


Eihän siitä ole kuin vuosi, kun viimeksi päivitin, huhhuh. Mielessä päivitys on ollut monasti, mutta koko viime kevät ja kesäkin vielä oli tosi raskasta aikaa. En vain jaksanut. Elsikin sairastui pääsiäisen jälkeen ja olin varma, että nyt menetän tämänkin koiran. Elsi sai jostain ihan kamalan vatsataudin ja oli sitten Aistissa yhden vuorokauden tiputuksessa ja sai vahvan antibioottikuurin. Onneksi on tuollainen eläinsairaala vain tunnin ajomatkan päässä.

Aurinko ja lämmin laattalattia, aah


Olin iilmoittanut Elsin toukokuulle näyttelyyn, mutta kun se oli kuin luuranko, niin eihän sitä voinut viedä. Raukka, kun on muutenkin hoikka ja laihtui parissa päivässä kilon, niin se oli kuin nälkäkurki.

Heinäkuussakin olisi ollut näyttely ja unohdin. No sitten syyskuun yhteen näyttelyyn ajattelin ilmoittautua oikein ajoissa ja tiedättekö mitä tämä neiti Villikko teki? Puraisi ohkaisen kepin suuhunsa jumiin. Emme saaneet sitä miehen kanssa kotikonstein pois, joten taas ajoin Aistiin ja päivystykseen. Siinä jonottaessamme tuo pikku "pelle" nielaisi sen kepin. Arvelin näin ja sitten, kun rauhoituksessakaan ei löytynyt mitään, niin tiesin, että joopa joo. Vatsassa. Sitten sain kuulla Aistissa, että rauhoituksen jälkeen on seitsemän päivän panna näyttelyyn, kunnon nukutuksessa 24 päivää. Sinne meni sitten sekin näyttely. Keppi tuli ulos peräpäästä sunnuntaina, kun torstaina keppi tuli niellyksi. Elsistä en muuten meinaa tehdä mitään hirmu "näyttelykoiraa", mutta ajattelin, että olisi ihanaa saada siitä parin vuoden sisällä pennut, niin siksi olisi muutama näyttelytulos kiva saada. Onhan sillä junioriluokassa erittäin hyvä ja pentuluokassa kunniapalkinto, mutta vähän tarttisi saada lisää hyviä tuloksia.

Elsin kasvattaja ja karvaisukki kävivät kaksivuotissynttäreillä. Elsin emo on muuttanut kasvattajan siskontytölle.

Eipä tässä kummempia, joulukin lähestyy uhkaavasti. Viikonloppuna tulevat vanhat naapurimme syömään. Mukava nähdä heitäkin. Koetan päivittää vähän useammin, josko siellä joku meitä vielä lukisi. Terveisiä kaikille Elsi ja Marja-Leena

Kommentit

 1. Harmi, että näyttelyille kävi vähän köpösti tänä vuonna, mutta pääasia, että koira voi hyvin. Hurjan kuuloisia juttuja on ehtinytkin vuoden aikana tapahtua! Toivottavasti mäyräkoiraelämä vähän rauhoittuu ja teidän ei tarvitse käydä enää Aistissa niin usein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pääasia on, että Elsi on kunnossa. Se on ihan mahtava tyyppi ja melkein uskallan epäillä, että tuon helläluontoisempaa mäyräkoiraa ei ole toista syntynytkään. Tosin muilla konstein se sitten saa minut varpailleni ihan joka päivä. Pari päivää sitten me neuvottelimme kuolleesta hiirestä, joka oli poikittain ja tiukasti sen suussa ja mies juuri laittanut myrkkyä syötteihin. Muut tuovat viinaa Virosta ja mies rotanmyrkkyä. Suomi kun taas noudattaa jotain ihme sääntöjä, että vain ammattilaisille myydään rotanmyrkkyä... Terveisiä koiruleille

   Poista
 2. Hei Marja-Leena! Nyt vasta huomasin, että Ossin kotiin on muuttanut Elsi. Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä, joka ei taida enää ollakaan niin uusi. Ihanaa kun on taas tassunrapinaa kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsi muutti meille noin kolme kuukautta sen jälkeen, kun Ossi oli lopetettu. Elsistä on kasvanut suloinen prinsessa ja on hyvä terapiakoira. Elsi syntyi viikko Ossin poismenon jälkeen ja sen oli tarkoitus löytää meille.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit