Lääkärissä

Kävimme Elsin kanssa ensimmäisessä rokotuksessa 16.1, sen jälkeen, kun Elsi oli saanut ensimmäisen matokuurinsa. Rokotus meni hyvin, sitä edeltänyt kynsienleikkuu ei. En ihmettele, että itse sain vain yhdestä tassusta leikattua, eli hävisin neljä-yksi. Eläinlääkärissä tarvittiin kaksi hoitajaa, joista toinen roikotteli Elsiä, toinen leikkasi ja eläinlääkäri työnsi koirankarkkeja suuhun minkä kerkesi :) Ja välillä Elsi huusi kuin syötävä, vaikka kynttä ei lähtenyt varmaan milliä enempää. Huh, tuo sama show olisi sitten taas reilun viikon päästä edessä. Miten ihmeessä se kasvattaja saikin niin nätisti leikattua ne kynnet? Tai no, kiemurteli se Elsi nyt vähän, mutta ei se ollut lainkaan samanlainen karvaboa, kuin minun sylissäni ja eläinlääkärin tykönä.

Uskomatonta, mitä kaikkea Elsi on myös kerennyt tunkea suuhunsa. Olen poistanut siltä pari käpyä suusta, vaikka ne nyt eivät ole edes vaarallisia, yhden kuolleen hiiren. Se olisi ollut vaarallinen, koska me myrkytämme hiiriä. Tosin niihin ansoihin ei pääse kuin hiiri. Niin sivuhuomautus, se hiiri löytyi tietysti ulkoa :) Pari pientä kiveä, yhden muovisen pussinsulkijan ja voi hitto sentään yhden noin sentti kertaa sentti lasinpalan. Sitä en voi tajuta, mistä se lasinpala oli keittiön lattialle tupsahtanut, mutta sieltä se Elsi sen löysi. Juu, ja kyllä meillä imuroitu on. Kumpikaan meistä, ei miäs, enkä minä muistanut, että koska olisi joku lasinen juttu mennyt rikki. Voisikohan olla joku ikivanha maustepurkin palanen, joka on lojunut jossain ihme nurkassa? 

Pentukuvasaastetta: Siinä se Elsi on. Minun miähen sylissä. Miäs, joka sanoi, että meille EI sitten tule enää mäyräkoiraa. Nyt Elsi on iskän pikku napero, karvamato, pikku pentunen. Mitä liene hellittelynimiä sillä onkaan. Tuleehan siitä perheenjäsen. Omaa pulleaa naamaani vähän sensuroin, kun en itsekään kestä katsella sitä valokuvista.

On se vaan pieni


mitä tuolla lattialla on?









Kommentit

  1. Siellä sitä ollaan turvassa eikä tartte pelätä yhtään mitään... Taisin jo mainita, mutta kertaan: Kyllä voikin olla suloinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On Elsi ihan hauska tapaus. Mutta eipä sitä muistakaan, kuinka paljon noin pieni koira nukkuu. Aikuinenkin koira muistaakseni nukkuu jotain 70-75% vuorokaudesta. Tuntuu, että Elsi ei tee muuta kuin nukkuu ja syö. Riehuu puoli tuntia ja taas nukkuu. Käydään me kyllä ulkonakin aina syömisten ja nukkumisten välissä. Helpottaa siivoamista, kun vie kerran tunnissa ulos. Aina kun herää ja aina kun on syönyt:)

      Poista
    2. Jopas on työläs päästä tänne kommentoimaan. Ei sitten millään meinaa onnistua.
      Elsi on superkaunis ihana suloinen pikkuinen mussukka!! Juu, kyllä pentu pitää porukan vikkelänä, ehtii joka paikkaan ja maailma on vaaroja täynnä. Selaista se on, mutta kummasti ne vain pärjää ja kasvaa ;) Meillä käydään leikkauttamassa kynnet joko trimmarilla tai ellillä. Párek on sylissäni kun seison ja koiralla on selkä minun rintaani vasten. Aika nopeasti saadaan kynnet leikatuiksi ilman suurempaa vääntelehtimistä.

      Poista
    3. Parekin Palvelijatar. Millä lailla on vaikea päästä kommentoimaan? Pitäisiköhän minun sitten vaihtaa mallia. Laita minulle viesti FB vaikka, tai s-postiin, joka tuolla profiilissa, niin korjaan, tai sitten muutan tätä mallia. En minä nyt kaikkia roskapostittajia kaipaa lainkaan, mutta vanhat uskolliset lukijat, kiitos, teidän kommentit ovat niin mieluisia aina.
      Saa nähdä, miten kynsienleikkuu sujuu jatkossa. Yhdellä minun vanhalla kaverillani oli ihana Rölli, jolta ei edes eläinlääkäri saanut kynsiä leikattua. Ja muuten tämä pikku koiruli oli maailman suloisin, mutta kynsiä siltä ei pystynyt leikkaamaan kukaan. Tai no joo, silloin kun sitä jostain syystä nukutettiin. Terveisiä teille päin.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit